5 Kirjaa Jotka Sinun Täytyy Lukea!

henkisyys itsensäkehittäminen kirjasuositukset unelmaelämä Mar 18, 2021
5 Kirjaa Jotka Sinun Täytyy Lukea!

Tämä postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkitty *

Lukeminen on mahtava tapa kehittää itseään ja oppia uutta. Minä luen päivittäin, pääasiassa kirjoja, jotka auttavat minua kehittymään ja kasvamaan, herättelevät pohdiskelemaan asioita ja tarjoavat oivalluksia, saavat ottamaan askeleita eteenpäin tai inspiroivat. Parhaimmat kirjat tekevät nämä kaikki! Haluan jakaa seuraavat kirjavinkit sinulle, koska ne jokainen on vaikuttanut elämääni suuresti. Joten tässäpä tulee 5 kirjaa, jotka sinun täytyy lukea!

5 Kirjaa, Jotka Sinun TÄYTYY Lukea

Halusin jakaa Sinulle omia kirjavinkkejäni niistä kirjoista, jotka ovat vaikuttaneet minuun eniten. Luulin, että valinta olisi helppo, mutta toisin kävi. Kolme kirjaa oli selvät, mutta halusin antaa pari muutakin vinkkiä ja siinä kohtaa homma kävi hankalaksi, vaihtoehtoja oli niiiiiin monia. Lopulta päädyin alla olevaan listaan. Voin jakaa lisää vinkkejä toisella kertaa, jottei listasta tule nyt mahdottoman pitkä! 

5 Kirjaa, Jotka Ovat Vaikuttaneet Minuun Syvästi

1 Hyväksy Itsesi, Uskalla Elää, Wayne W. Dyer

Ensimmäinen kirja, joka sinun täytyy lukea on Wayne Dyerin Hyväksy Itsesi, Uskalla Elää. Oikeasti, tätä et voi ohittaa! Suomeksi tätä kirjaa on ollut vaikea löytää, mutta englanniksi löydät varmasti. Kirjan englanninkielinen nimi on *Your Erroneous Zones.

Tämä on MUST jokaiselle, joka on joskus ollut tyytymätön itseensä tai elämäänsä! Eli varmaan ihan jokaiselle meistä! 

Jos murehdit liikaa, mietit mitä muut sinusta ajattelevat tai pelkäät epäonnistumista, lue tämä!

 

Tämä kirja auttaa sinua päästämään irti turhista murheista ja etenemään elämässäsi! Itkin ilosta, kun luin tätä!!

Kirjan takakannesta kopioitua: ”Kirjassaan hän (Dyer) opastaa lukijan pois turhan syyllisyyden, alemmuudentuntojen ja typerryttävän jähmetyksen maailmasta itsenäiseen, rikkaaseen elämään ja oman arvon tuntoon.” Ja näin hän myös tekee!

Joten etsi tämä käsiisi, nyt!

2 Wishes Fulfilled, Wayne W. Dyer

Toisen kirjan kanssa jatketaan vielä oman lempparikirjailijan Wayne Dyerin parissa. Wishes Fulfilled kirjan suomennettu versio taitaa olla nimeltään *Toiveista Totta.

5 kirjaa jotka sinun täytyy lukea

Jos edellinen kirja auttoi sinua vapautumaan turhista murheista, jotka pitävät sinut jumissa omassa elämässäsi, tämä auttaa sinua luomaan juuri sen, mitä haluat!

 

Tämä oli aivan ihana kirja, joka osui suoraan sydämeeni!

Huomaat ehkä kuvasta, kuinka intensiivisesti tämän kirjan koin! 

3 5AM Club, Robin Sharma

Kolmantena, muttei kyllä yhtään aiempia vähäisempänä tulee *Robin Sharman 5AM Club.

5 Kirjaa Jotka Sinun Täytyy Lukea!

 

Tämä on täysin erilainen kahdesta aiemmasta, mutta omalla tavallaan superinspiroiva. Ja tarinankerronnallaan myös äärimmäisen koukuttava! Luin tämän parissa päivässä, ja niin on tehnyt moni muukin!

Kirjassa opetetaan ultimaattisen tehokas ja toimiva aamurutiini, jos haluat nostaa elämäsi uudelle tasolle! Suosittelen lämpimästi!

4 Luo Itsesi Uudelleen, Joe Dispenza

5 Kirjaa Jotka Sinun Täytyy Lukea!

Yksi tärkeimmistä opettajistani viime vuosina on ollut Joe Dispenza. Häneltä haluaisin oikeastaan nostaa kaksikin kirjaa esille, mutta aloitetaan tällä kevyemmällä.

*Luo Itsesi Uudelleen opettaa sinulle kirjamellisesti juuri sen, mitä lupaa. Se opettaa sinulle, miten voit purkaa oman mielesi rajoitteet ja tulla juuri sellaiseksi kuin haluat.

Dispenza opettaa tieteellisestä näkökulmasta meditaatiota, jolloin se voi olla helpommin ymmärrettävissä heille, jotka eivät ole niin hurahtaneita henkisyyteen kuin esimerkiksi allekirjoittanut.

Kun aloitat tämän kirjan, älä anna alun kvanttifysiikkaosion ajaa sinua jättämään kirjaa kesken! Lupaan, että kunhan pääset ensimmäisestä luvusta, kirja on hyvin helpostiluettava! Täyttä kultaa!

5 Loving What Is, Byron Katie ja Stephen Mitchell

Viimeisen kirjavinkin valinta oli todella vaikea. Hyviä vaihtoehtoja oli niin paljon!

Lopulta päädyin *Byron Katien kirjaan Loving What Is.

Siitä on aikaa, kun olen lukenut tämän, mutta se vaikutti minuun jo tuolloin suuresti. Nyt se odottaa kirjapinossani, koska pääsen lukemaan sen uudelleen.

Kirjassa opetetaan neljä kysymystä, jotka auttavat lukijaa muuttamaan elämänsä. Kirjassa on useita esimerkkejä, joissa havainnollistetaan, miten näitä kysymyksiä käytetään.

Samoin kuin listan ensimmäinen kirja, tämäkin auttaa pääsemään eroon haitallisista ja rajoittavista ajatuksista ja löytämään sisältäsi kumpuavan rauhan ja onnen.

Mistä Aloitat?

Nyt kun sinulla on tämä lista viidestä mahtavasta, kenties elämäämullistavasta kirjasta, mistä sinä aiot aloittaa? Valitse joku, jonka saat käsiisi ja aloita lukeminen!

Ennenkuin joku ehtii ajatella tai kommentoida, että ei ole aikaa lukea tai olen huono lukemaan tai jotain vastaavaa, pysäytän sinut heti. Minulla epäiltiin lukiossa lukihäiriötä ja luetunymmärtäminen on ollut minulle haastavaa niin pitkään kuin muistan. Opin kuitenkin, että siitä voi päästä eroon ja nykyään nautin lukemisesta ja luen jokaikinen päivä.

ällä hetkellä luen noin kirjan per viikko. Joten jos minä pystyn lukemaan kirjan toisensa jälkeen ja kehittämään itseäni, niin pystyt sinäkin!

Voit hankkia kirjat täältä affiliate linkkini kautta*, jolloin saan pienen komission. Jos kuuntelet mieluummin äänikirjoja, löydät ainakin osan ylläolevista kirjoista BookBeatista*! Uskon, että ainakin osa näistä löytyy myös mistä tahansa kivijalkakirjakaupastakin. Osta, mistä ostat tai lainaa kirjastosta! Pääasia, että hankit, koska ne voivat muuttaa elämäsi!

Siinäpä sinulle lukemista muutamaksi viikoksi! Etsi joku näistä käsiisi, lue ja kerro ihmeessä minulle, mitä tykkäsit! Vaihdetaan ajatuksia ja oivalluksia!

5 kirjaa jotka sinun täytyy lukea

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022