Haluatko Enemmän Iloa Ja Merkityksellisyyttä Elämääsi?

elämäntarkoitus itsensäkehittäminen onnellisuus Dec 16, 2021
Haluatko Enemmän Iloa Ja Merkityksellisyyttä Elämääsi?

Sisältää affiliate-linkkejä, merkitty *

Haluatko enemmän iloa elämääsi? Oletko joskus tuntenut olevasi onneton, ahdistunut tai masentunut?

Tai ehkäpä sinäkin olet joskus tuntenut olevasi hukassa omassa elämässäsi?

Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. Tässä postauksessa kerron, miten sinäkin voit lisätä elämääsi iloa ja merkityksellisyyttä, jo tästä päivästä eteenpäin.

Haluatko Enemmän Iloa ja Merkityksellisyyttä Elämään?

Minäkin olin joskus tilanteessa, jossa tunsin olevani täysin hukassa omassa elämässäni. Olin valtavan ahdistunut enkä tiennyt, miten voisin muuttaa elämääni paremmaksi.

Halusin vain vihdoin olla onnellinen ja tuntea rauhaa sisälläni, ulkoisista olosuhteista riippumatta. Jollain tasolla tiesin, että se on täysin mahdollista.

Elämästäni tuntui täysin puuttuvan ilo ja täyttymyksen tunne. Tunsin, että elämäni oli täysin merkityksetöntä eikä missään tuntunut olevan mitään järkeä.

Kunnes aloin ottaa vastuuta omasta onnellisuudestani ja löytää nuo tunteet sisältäni. Nykyään koen, että elämäni on merkityksellistä ja oma elämäntarkoitukseni avautuu silmieni edessä päivä päivältä kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi.

Jokainen meistä määrittelee itse, millaista on itselleen merkityksellinen elämä. Ne asiat, mitkä tuovat sinulle iloa elämääsi, eivät välttämättä ole samoja, kuin minulla.

Sen kuitenkin tiedän, että ilontäyteisen elämän voi jokainen saada. Jos vain haluaa.

Näyttääpä ilontäyteinen, merkityksellinen elämä sinulle miltä tahansa, intohimojesi selvittäminen ja niiden mukaan eläminen takaavat sinulle elämän, joka tuntuu oikealta juuri sinulle.

haluatko enemmän iloa

Intohimot Toimivat Tienviittana

Tiedän kokemuksesta, kuinka voimakas vaikutus intohimojen selkeyttämisellä voi elämään olla. Kun sain selkeyttä siitä, mitkä asiat ovat minulle tässä hetkessä tärkeimpiä, myös merkityksellisyys ja innostus elämää kohtaan alkoivat lisääntyä merkittävästi.

Tähän sain apua Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämästä Passion Testistä.

Omien intohimojeni selvittäminen selkeytti omaa polkuani valtavasti ja auttoi minua kiinnittämään huomioni oikeisiin asioihin. Näin myös merkityksellisyyden tunne alkoi lisääntyä entisestään elämässäni.

Omien intohimojen, itselleen tärkeimpien asioiden selvittäminen on erittäin tehokas keino päästä eteenpäin ja kokea täyttymystä jokapäiväisessä elämässä. Kun linjaat toimintasi omien intohimojesi mukaan, seurauksena on väistämättäkin enemmän iloa ja merkityksellisyyttä.

Alat tuntea päivittäin, miten sinulla ja elämälläsi on suuri merkitys tässä maailmankaikkeudessa. Alat nähdä oman arvosi ja ymmärtää, että meillä jokaisella on oma roolimme tässä elämässä.

Kun astut omaan rooliisi, elämäsi alkaa avautua sinulle aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla.

Miten Selvittää Omat Intohimot?

Omien intohimojen sekä arvojen mukainen elämä tuo mukanaan valtavan määrän täyttymyksen tunnetta, iloa sekä merkityksellisyyttä elämääsi. Siksi sinunkin on hyvä pysähtyä pohtimaan, mitä nuo intohimot ovat sinulle.

Pelkästään jo pohtimalla, mitkä asiat ovat sinulle tärkeimpiä tässä hetkessä ja listaamalla ne ylös, voit saada selkeyttä siihen, mihin sinun on tärkeintä kiinnittää huomiosi juuri nyt.Voit kysyä itseltäsi, millaista elämäsi olisi, jos eläisit unelmaelämääsi.

Jatka lausetta ”kun elän unelmaelämääni, minä…”. Näin voit alkaa selvittää, mitkä asiat ovat sinulle merkityksellisimpiä juuri nyt.

Kun olet listannut nuo intohimot, asiat, joita haluat elämääsi, seuraavaksi on hyvä karsia listaa hieman. Tämä ei tarkoita sitä, ettetkö voisi saada kaikkea tuolta listalta, varmasti voit.

Tarkoituksena on valita ne asiat, jotka tällä hetkellä tunnet sydämessäsi tärkeimmiksi asioiksi. Näin voit laittaa huomiosi tehokkaasti niihin asioihin, mitä tällä hetkellä haluat elämääsi luoda.

haluatko enemmän iloa

Jos alkuperäinen listasi sisältää 20 eri asiaa (tai enemmänkin), on ymmärrettävästi puhdas mahdottomuus yrittää jakaa huomio niille kaikille samanaikaisesti. Joidenkin tutkimusten mukaan voimme tehokkaasti muistaa noin 5-7 asiaa kerralla.

Joten kun selkeytät tämänhetken top5 intohimosi ja annat huomiosi noille viidelle asialle päivittäin, takaan, että elämäsi alkaa täyttyä ilolla ja merkityksellisyydellä.

Passion Test Auttaa Selvittämään Intohimosi

Saadaksesi todellista selkeyttä, suosittelen käyttämään apuna Passion Test -menetelmää.

Takaan, että saat tämän menetelmän avulla selkeyttä siihen, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkeintä ja mihin sinun kannattaa huomiosi kohdistaa!

Englanniksi voit tutustua menetelmään sen kehittäjän Janet Bray Attwoodin opastamana täällä* >>>

haluatko enemmän iloa

Toinen vaihtoehto tutustua Passion Testiin on lukemalla kyseinen kirja. Voit tilata Passion Test -kirjan suomeksi vaikkapa täältä * >>>

Tai voit tutustua myös paikallisen kirjaston valikoimaan. Uskon, että kirja löytyy kyllä jokaisesta kirjastostakin.

Kun saat selvitettyä tavalla tai toisella tämän hetken tärkeimmät intohimosi, seuraava askel on tietysti alkaa elää linjassa niiden kanssa. Varmista siis jokapäiväisessä elämässäsi, että toimit tavalla, joka vie sinua lähemmäksi unelmiasi, eikä päinvastoin.

Tuhannet ja tuhannet ihmiset ovat saaneet tämän menetelmän avulla valtavasti selkeyttä elämäänsä ja unelmiinsa sekä alkaneet elää linjassa heille tärkeimpien asioiden kanssa. Ja se jos mikä tuo elämään lisää merkityksellisyyttä, täyttymystä ja iloa!

Mikäli haluat, että autan sinua henkilökohtaisesti selvittämään intohimosi ja lisäämään iloa elämääsi, voit tiedustella mahdollisuutta täältä >>>

Millaista Merkityksellinen Elämä On Sinulle?

Nyt on aika pysähtyä ja kysyä itseltäsi ihan ensin, haluatko sinä enemmän iloa ja merkityksellisyyttä elämääsi?

Ja millaista tuo merkityksellinen elämä näyttäisi? Mitä haluat, että unelmaelämässäsi olisi?

Mitä sinun tärkeimmät intohimosi ovat? Ja miten voisit alkaa elää enemmän linjassa niiden kanssa?

Listaa niin monta asiaa kuin mieleesi tulee, jotka täydentävät lauseen ”kun elän unelmaelämääni, minä…”

Pelkästään jo tämä voi antaa sinulle selkeyttä. Tärkein osuus tulee kuitenkin käytännön toimissa eli siinä, että alat arjessasi elää kunnioittaen noita sinulle tärkeimpiä intohimojasi.

Jos kaipaat apua intohimojesi selvittämiseen ja niiden mukaan elämiseen, ota yhteyttä täältä >>>

Paljon Iloa ja Merkityksellisyyttä Elämääsi! 

Lue myös: Mitä On Todellinen Menestys >>>

Miten Hyödyntää Esteitä Saavuttaaksesi Haluamasi

Aug 03, 2022

5 Tyypillistä Estettä Unelmiesi Tiellä

Jul 27, 2022

Miksi Mindset Työskentely Ei Yksin Riitä

Jun 29, 2022